Vědomé hubnutí

Říká se, že obezita je nemocí duše, s čímž naprosto souzním.

   Prošla jsem si roky střídavých snah o hubnutí, protože mé tělo si stále drželo nadváhu okolo 20kg, která se začala nabalovat v době velkých stresů v mém životě, kdy jsem si procházela rozvodem a ještě náročnějším časem po něm, kdy jsem neustále žila v módu přežití a permanentním stresu. Zajídala jsem emoce, nudu, strach a obavy. Jídlo bylo něco, co mě uklidňovalo. Především cukr, který nám energeticky nahrazuje lásku, jež nám chybí. Mnohaletá práce na sobě, své mysli, neustálá péče o mou duši, již nese své ovoce a tělo začíná reagovat. Loni jsem krásně shodila, což se mi nepovedlo nikdy předtím, ale hlavně jsem si cestu užívala bez restrikcí a dělala jen to, co mi přinášelo radost. Více ke své cestě sdílím na mém novém instagramovém profilu Vědomé hubnutí. Na podzim přišel velký stres a já byla opět s kily zpět.

  Nevadí, protože už vím na vlastní kůži, že je opravdu možné přistupovat k tělu, ke svému zdraví a především svému životu jako celku. Že to jde i jinak než cestou sebetrestání a trýznění a přebývání v pocitech viny, nenávisti k sobě a beznaději.

Myšlenky typu "jsem hnusná, jak bych se mohla někomu líbit, jsem chudinka, nezasloužím si nic dobrého" kdysi okupovaly mou mysl a tělo nemohlo reagovat jinak než tyto myšlenky udržet pravdou. Jak? Tím, že nehublo, ani nemohlo. Protože ono vždy odráží, to, co máme uvnitř. Pokud se v tom poznáváš i Ty, moc Ti doporučuji projít si našimi výzvami Zasloužím si to nejlepší a Miluj své tělo. Mohou Ti pomoci výrazným způsobem měnit Tvůj život.

  Aktuálně jsem opět na cestě, vědomé cestě, kdy se o sebe lépe starám a postupně implementuji nové návyky, které mi dávají smysl a přispívají ke zdravějšímu tělu, lepšímu pocitu ze sebe samé a větší radost a flow.

Péče o život a o duši

Je naprosto na místě a to na tom úplně prvním se podívat na svůj život a sebe z odstupu, zeptat se sama sebe: Jsem šťastná? Cítím se milovaná? Je můj život naplněný? Jak se cítím?  A upřímně si odpovědět.

Péče o tělo

Každé tělo je krásné. Ráda se na něj dívám, jako na dočasný domov mé duše a zároveň vím, že se v něm odráží všechna bolest, traumata, ale i radost a láska k sobě. Paměť těla a našich buněk je reálná věc a pokud se Ti nedaří zhubnout, určitě doporučuji pověnovat se i své duši. Ať už sama za sebe nebo s nějakým dobrým terapeutem. Protože tělo, duše, duch je dokonalý kruh.

Láska k sobě a přijetí těla

Je numero uno pro trvalé změny na svém těle. Máš se ráda? Přijímáš se? Přijde Ti to nemožné? Pokud se v tom poznáváš, tak sice můžeš dosáhnout nějakých změn, ale nebudou trvalé. Doporučuji Ti projít si naší výzvou Zasloužím si to nejlepší, která je hluboce léčivá a zaměřena právě na naši sebehodnotu.

Co mi také dává velký smysl je podpořit své tělo kvalitními doplňky stravy. Takovými, které jsou patentované a pomohly již mnoha lidem s podobným záměrem, jako mám já. Což je na prvním místě zdravé tělo a lepší fyzická kondice a úbytek tuků, ne svalů + zároveň pružná pokožka, která s věkem ale i opakovaným hubnutím a nabíráním trpí.

BTS program

Body Transformation System

Hlavní hrdina BTS je TRIM

Trim získal prestižní ocenění jako Nejlepší produkt pro řízení hmotnosti v r. 2018.

První na světě jako kombinace 2 technologií, která brání ukládání tuku, snížení tvorby tukových buněk, zlepšení svalového tonusu a obnovení mladistvé pokožky.

Technologie - CLA pro urychlení redukce tuku

Bylo klinicky prokázáno, že CLA (konjugovaná kyselina linolová) rostlinného původu snižuje tělesný tuk. CLA nejen podporuje metabolismus, ale především pomáhá blokovat přechod tuku z krevního řečiště do tukových buněk.

Technologie Collagen/HA Matrix® Technology - pro zlepšení svalového tonusu a obnovu mladistvé pokožky

Multipatentovaná technologie Collagen/HA Matrix Technology doplňuje hladiny kolagenu a HA (kyseliny hyaluronové) ve vysoce vstřebatelné formě, obnovuje mladistvou pokožku a podporuje kondici kloubů a svalů.

P.S. Pokud se chceš nechat do naší skupinky přidat, přidej si mě na FB do přátel a napiš si o přístup. Skupinka je soukromá a pouze na pozvání ♥ Najdeš v ní spoustu dalších informací a hlavně zkušeností s produkty a změnami zevnitř ven. Aktuálně je tam úžasná zkušenost Zuzanky, která s programem BTS hubne už půl roku a zatím má dole -25kg a -4 velikosti.

Co základní balíček BTS obsahuje?

Jedná se o tyto 3 produkty:

Příchutí Trimu je hned několik - vanilka, čokoláda, mango a nově také limitovaná edice s příchutí broskve.

V rámci programu "sdílej lásku" máš ode mě kód na první nákup, se kterým ušetříš krásných 10€. Aktuálně pokud nakoupíte mezi 4. - 14. 7. 2024, tak je sleva na první nákup dokonce 15€.

Tlačítkem se dostaneš na e-shop, kde v závěru nákupu doplň tento kód: 8685730 a odečte se Ti 10€.

Skvělá zpráva je, že slevy se na e-shopu SČÍTAJÍ! A když si zvolíš VIP program, bude cena ještě výhodnější :)

Jdu nakupovat

Potřebuješ-li s čímkoli poradit, jsem tu pro Tebe.

Co je program "Sdílej lásku"?

Napiš si o propojení do FB skupinky Kolagenový matrix, kde se dozvíš další informace a hlavně recenze od dalších zákazníků.